MENU SZEFA KUCHNI
Poznaj nasze specjały
JESIEŃ NA TALERZU WG SZEFA KUCHNI
ŚLEDŹ W OLEJU RZEPAKOWYM
marynowany śledź | ziemniaki gratin dauphinois | crème fraiche | chrust z pora | rzodkiewka
krewetki | mleko kokosowe | żółte curry | czerwona komosa ryżowa | warzywa | prażony czosnek
polędwica wołowa | prażona cebulka | majonez ziołowy | suszone żółtko | ogórek curry | suszone żółtko | suszony boczniak królewski | pikle
PRZYSTAWKI
ŚLEDŹ Z MUSEM Z BURAKA I WIŚNI
śledź marynowany │ mus z buraka i wiśni │ chips ziemniaczany │ majonez koperkowy
KREWETKI TYGRYSIE
krewetki tygrysie│ mleko kokosowe │ trawa cytrynowa │ limonka │ grzanka czosnkowa
ZUPY
ZUPA RYBNA
łosoś │ flądra │ krewetki│ kukurydza │ papryka
KREM PIETRUSZKOWY Z BIAŁĄ CZEKOLADĄ
pietruszka│ brukiew│ ser lazur złocisty │ biała czekolada │ orzeszki ziemne│ oliwa szczypiorkowa
PASTA I SAŁATKI
PIEROGI RYBNE
ser kozi „Rita” / oliwa truflowa / czosnek / pietruszka
MAKARON WEGAŃSKI RAMEN
marynowane tofu │ mleko kokosowe │ żółte curry │ grzyby shimeji │ warzywa sezonowe
MAKARON GARGANELLI Z MIĘSEM I GRZYBAMI
makaron garganelli │ polędwiczka wieprzowa │ grzyby leśne │ śmietanka
SAŁATKA CEZAR Z KURCZAKIEM LUB KREWETKAMI
sałata rzymska / jajko / kurczak lub krewetki / parmezan / grzanki
TRISTAN PIZZA
TRISTAN BURGERY
DANIA GŁÓWNE
OKOŃ MORSKI
filet okonia morskiego │ polenta kukurydziana │ purée z marchwi i pomarańczy │ sos homarowy │ warzywa sezonowe
KACZKA
pierś z kaczki │ kopytka dyniowe │ purée z selera i wanilii │ mus żurawinowy │ sos demi-glace │ warzywa sezonowe
POLICZEK WOŁOWY
policzek wołowy │ purée ziemniaczane z rydzami│ mus z suszonej śliwki │ sos demi-glace │ warzywa sezonowe
DESERY
CIASTKO MAŚLANE Z MUSEM JABŁKOWYM
ciastko maślane │ mus jabłkowy │ krem miętowy │ crunchy orzechowe
SERNIK
serek śmietankowy │ mascarpone │ coulis wiśniowe │ pistacje
DESER LODOWY CZEKOLADOWA FANTAZJA
lody czekoladowe / owoce / bita śmietana / czekolada
DESER LODOWY TRUSKAWKOWE SZALEŃSTWO
lody truskawkowe / bita śmietana / owoce / mus truskawkowy
DANIA DLA DZIECI
KOTLET PIRATA
kotlet z piersi z kurczaka z sosem pomidorowym i frytkami
NALEŚNIKI
naleśniki z twarogiem
ROSÓŁ
rosół dziecięcy z makaronem (bez pietruszki i marchewki)
DESER LODOWY WESOŁY DELFINEK
dwie gałki lodów, owoce sezonowe, bita śmietana
DESER LODOWY MISIO ŁAKOMCZUSZEK
trzy gałki lodów, owoce sezonowe, bita śmietana
Restauracja Kobaltowa
Dane kontaktowe
ul. Rybacka 17
82-110 Kąty Rybackie
tel. 55 267 26 00
Pytania odnośnie rezerwacji stolików prosimy kierować na adres
hotel@tristan.com.pl
Pytania odnośnie organizacji uroczystości w restauracji prosimy kierować na adres
marketing@tristan.com.pl
Zapraszamy w kulinarną podróż
Restauracja Kobaltowa jest czynna przez cały rok i serwuje pyszności zależne od sezonu. Spodziewaj się nowych propozycji co kilka miesięcy. To jednak nie wszystko, odwiedzaj naszą stronę często by poznać sezonowe propozycje dań.
Do zobaczenia w Kątach Rybackich!
Restauracja Kobaltowa
Wyjątkowe miejsce na Mierzei Wiślanej, które pozwoli doświadczyć tak wielu smaków w jednym miejscu.
Miejsce, gdzie spędzisz przyjemnie płynie czas we dwoje lub z rodziną. Przyjedź, posmakuj i napewno zawitasz do nas częściej